Select Page

Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss. Läs vår policy nedan.

Integritetspolicy GDPR

Denna integritetspolicy gäller för samtliga webbsidor på conferator.se. Conferator Kompetens AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som samlas in på webbplatsen. Det gäller även personuppgifter som samlas in vid avtal för produkter och kurser från tex e-post.

Personuppgifter som behandlas

Exempel på information som inhämtas:

  • Företagsnamn
  • Kontaktperson
  • Företagsadress/fakturaadress
  • Telefonnummer och e-postadress

Information om användningen av webbplatsen, i form av bland annat vilka undersidor som besökt, browserinställningar, cookies och IP-adress.
Conferator Kompetens AB samlar inte in personupplysningar som personnummer eller upplysningar om betalningsmedel.

Hur hämtar vi information?

Conferator Kompetens AB samlar främst in upplysningar genom formulär på våra webbsidor. E-post, telefon och chat är andra källor. Det är frivilligt att uppge denna information. Om du väljer att inte uppge personuppgifter, kan vi vara förhindrade från att ge dig tillgång till vissa produkter eller tjänster.

Exempel på formulär:

  • Kontaktformulär
  • När man önskar information om eller prova en produkt eller tjänst
  • Vid köp av produkter eller tjänster på våra webbsidor
  • Vid anmälan till webinarer, kurser och konferenser
  • När man laddar ner dokument som t ex gratistips från våra webbsidor
  • Vid anmälan att motta våra nyhetsbrev per e-post

Ändamålet med information som inhämtas

  • För att kunna ge tillgång till våra produkter och tjänster
  • För att kunna sända relevant information
  • För att kunna ta kontakt och erbjuda våra produkter och tjänster

Vi upprättar profiler baserat på bakgrunden av informationen som inhämtas, detta för att kunna erbjuda dig de mest relevanta produkterna och ge dig en god kundservice. Profilerna baseras på den information som du frivilligt ger oss.

Hur lagras informationen?

Information som inhämtats genom formulär på conferator.se lagras i vårt CRM-system Infusionsoft som även används till automatiserad marknadsföring.

Hur tas information bort?

Information tas bort efter kundens kontakt med vår kundtjänst.

Utlämning av information till tredje part?

Personuppgifter delas inte ut till tredje part, men Conferator Kompetens AB kan använda underleverantörer för att leverera hela eller delar av webbplatsen. Sådana underleverantörer kan behandla personuppgifter å Conferator Kompetens’ vägnar.

Rättigheter

Som användare av Conferator Kompetens’ webbplats, conferator.se, har du rätt till att kräva insyn i behandlingen av personuppgifter. Du kan också kräva korrigeringar, begränsningar eller borttagande av personuppgifter i enlighet med GDPR, personuppgiftslagen.

När behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka.

Om du tror att Conferator Kompetens AB inte har uppfyllt dina rättigheter enligt personuppgiftslagen, har du rätt att överklaga till den aktuella tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka ett klagomål till Datainspektionen.

Kontaktuppgifter finns på: Datainspektionen

Kontakt

Telefon 08-441 8000
info@conferator.se
Conferator Kompetens AB
Tegeluddsvägen 31
115 41 Stockholm